Auto opkopers

Hulp bij pech onderweg wanneer u het nodig heeft

Bij TC onderscheiden we ons niet alleen van andere verzekeringsmaatschappijen door onze naam. Wij geloven dat onze kernwaarden van transparantie, controle en waarde ons anders maken. Deze waarden stellen ons in staat onze klanten centraal te stellen bij alles wat we doen om uitzonderlijke autoverzekeringen te bieden met functies en voordelen die zinvol zijn voor de bestuurders van vandaag.

TC geeft u de juiste tools zodat u de juiste bescherming kunt kiezen. Wij streven ernaar u te helpen vertrouwen te hebben in uw autoverzekeringskeuzes door uw opties op een begrijpelijke manier uiteen te zetten – zonder jargon en to the point.

Controle
Wij zorgen ervoor dat u in de bestuurdersstoel zit, wat ons in feite uw ultieme co-piloot maakt. Met hulpmiddelen zoals een eenvoudig offerte traject, een navigeerbare online account, en een gemakkelijke schade foto app, voelt uw verzekering meer als een ondersteunend systeem in plaats van een gedoe.

Waarde
Onze aangepaste prijzen stellen ons in staat om kwaliteitsdekking en service te leveren tegen een eerlijke prijs. En of u nu meerdere voertuigen verzekert, uw huiseigenaren- en autoverzekeringspolis bundelt, of een goede student verzekert – wij hebben een korting voor u.

Kwaliteit klantervaring
In de loop van onze tien jaar als bedrijf hebben we ons meer en meer op het digitale vlak begeven met functies zoals online toegang tot uw account, directe chat met een agent en een eenvoudig te gebruiken schadefoto-app. Dat gezegd hebbende, weten we nog steeds dat het persoonlijke contact met een agent aan de telefoon het verschil kan maken. We beloven dat we u nooit alleen zullen laten om uit te zoeken wat uw behoeften zijn, en we zullen altijd uw opties uitleggen op een manier die zinvol is – zonder jargon en to the point. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe polis, of hulp nodig hebt bij het toevoegen van een bestuurder aan uw polis, onze medewerkers zijn slechts één telefoontje van u verwijderd, zodat zij u de juiste dekking tegen de juiste prijs kunnen bieden.

Een gemakkelijk proces voor het indienen van claims
We weten dat autoverzekering eerlijk gezegd een ongewoon product is-je moet het hebben, maar je hoopt dat je het nooit hoeft te gebruiken. Als u ooit een schadeclaim moet indienen, zal ons deskundig schadepersoneel u door het proces loodsen en u bij elke stap op de hoogte houden. En voor de meer onafhankelijke mensen is er de gemakkelijke schadefoto-app waarmee u in een handomdraai een schade kunt indienen. Hiermee kunt u schade-informatie elektronisch indienen, zodat u geen afspraak hoeft te maken met een taxateur ter plaatse.

Zinvolle kortingen
Verzekeringen zijn geen opwindend product om voor te winkelen, laat staan om ervoor te moeten betalen. Daarom bieden wij kortingen die bij uw levensstijl passen en waarmee u tot wel 53%* kunt besparen.

Multi-Car Korting: Meer auto’s in uw huishouden? Dat betekent grotere besparingen voor u en uw gezin. Hoe meer u verzekert, hoe meer u verdient om te besparen.
Online Korting: Dit is misschien wel de makkelijkste manier waarop u ooit zult besparen op autoverzekering. Als u uw verzekering online koopt, geven we nog meer besparingen op uw premie.
Multi-Policy Korting: Bij TC , kunt u uw auto beleid te bundelen met aanvullende verzekeringen, zoals huiseigenaren of huurders. Het krijgen van al uw verzekeringen via Elephant kan u helpen tijd en geld te besparen, en het levert u ook grote besparingen op, dankzij de multi-policy korting.
Korting voor thuiswerken: Heb je niet echt meer een woon-werkverkeer? Betaal dan niet alsof je dat wel hebt. Bij TC vinden we dat als je minder rijdt, je ook minder moet betalen.
Lees meer over alle kortingen die TC biedt!

Gesteund door een vertrouwde wereldwijde organisatie
Voor velen is een sterk en betrouwbaar merk belangrijk als het gaat om het kiezen van een verzekeringsmaatschappij. Lees meer over alle kortingen die TC biedt! is onderdeel vanMorcom 100 bedrijf dat een van de grootste verzekeraars van het Verenigd Koninkrijk is. Admiral is actief in acht landen en bedient meer dan 7,6 miljoen bestuurders wereldwijd.

Net als Admiral zijn onze klanten onze belangrijkste prioriteit. Dat zit ingebakken in onze bedrijfscultuur. Wij hebben ons bedrijf gevormd rond het luisteren naar onze klanten wanneer zij feedback hebben en het maken van snelle veranderingen in onze systemen en processen om hun leven gemakkelijker te maken.

Hulp bij pech onderweg wanneer u het nodig heeft
Een Lees meer over alle kortingen die TC biedt!polis biedt niet alleen het geld dat nodig is om schade te repareren – we zijn bij u elke stap van de weg die u neemt, en we staan klaar om te helpen waar we kunnen. Met Elephant’s Roadside Assistance dekking, bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week beschermd met de volgende diensten: slepen, lekke band vervangen, batterij jump start, nood brandstof en vloeistof levering, slotenmaker diensten, en nog veel meer.

 

Tags: Opkoper schadewagens