Auto opkopers

Autoverzekering

Het af en toe nodig hebben van pechhulp is een van de harde realiteiten van het bezitten van een voertuig, maar het kan u helpen weer op de weg in een mum van tijd. Of uw auto hapert op de snelweg, je duwt te ver op leeg rijden, of u uw autosleutel vergrendelen in uw voertuig, met pechhulp dekking kan je uit veel moeilijke situaties.

Pechhulp is een reeks diensten die u kunnen helpen wanneer u autopech hebt aan de kant van de weg, op een parkeerplaats, op het werk of zelfs thuis. Als u gestrand bent, kan een pechhulp plan u helpen met diensten zoals het vervangen van een lekke band, het starten van een lege accu of het slepen van uw voertuig naar een reparatiewerkplaats.

Bij Elephant Insurance zijn we een samenwerking aangegaan met Urgent.ly, een leider in de Wegenwacht industrie, om ervoor te zorgen dat onze klanten de snelste, veiligste en meest kwalitatieve service krijgen wanneer ze het het meest nodig hebben.

Wanneer u te maken krijgt met pech onderweg, of het nu gaat om een sleepdienst, een lege accu of een lekke band, kunnen Elephant-klanten die pechhulp hebben op hun polis eenvoudigweg bellen met de speciale noodlijn voor pechhulp. Van daaruit werken we samen met Urgent.ly, zodat u in een mum van tijd weer veilig de weg op kunt.

Hoewel u misschien denkt dat het u geld zal besparen als u geen pechhulpplan afsluit, kan het in uw eentje oplossen van pechgevallen en autoproblemen leiden tot te hoge uitgaven. Het toevoegen van pechhulp aan uw verzekering plan kan u helpen tijd en geld te besparen op de lange termijn, en het kost je slechts een paar dollar per maand per voertuig. Als u geen pechhulpplan hebt, zult u onverwachte situaties het hoofd moeten bieden door meer tijd aan de kant van de weg door te brengen en uit eigen zak te betalen voor diensten.

Slepen
Het is de slechtst mogelijke start van uw dag, u draait uw sleutel om om uw auto te starten en er gebeurt niets. Het blijkt dat u een noodsleep nodig heeft naar een monteur in de buurt. Sleepdiensten kunnen u geld kosten, variƫrend van $55 tot zelfs honderden dollars, afhankelijk van de lengte van de sleep. Met een Roadside Assistance-plan kunt u de volgende keer dat u een sleepdienst nodig hebt veel geld besparen*.

Gemiddelde kosten voor een plaatselijke sleepdienst (tot 5 mijl): $55-$85/voorval
Kosten van een Elphant Roadside Assistance Plan: $3-5/maand
Let op: dit verschilt per staat. Voertuigen zullen worden gesleept, tot aan de maximale uitkeringslimiet, naar de dichtstbijzijnde gekwalificeerde reparatiewerkplaats. Na 15 mijl bedragen de kosten per mijl $4,00, die op de dag van de sleep moeten worden betaald.
Batterij springen
U had niet in de gaten dat u de hele nacht uw lichten aan had laten staan en nu is uw accu helemaal leeg. Een accusprong mag niet te veel kosten, toch? Niet dus. Een eenvoudige jumpstart kan zonder Roadside Assistance Plan meer dan $120 kosten, waardoor u zowel tijd als geld verliest. Een Elephant Roadside Assistance Plan toevoegen is een manier om de kosten te drukken.

Gemiddelde kosten voor een jumpstart (gemiddelde auto): $50-$120/gebeurtenis
Kosten van een Elephant Roadside Assistance Plan: $3-5/maand, zonder extra kosten
Lekke band vervangen
Autobanden slijten na verloop van tijd – volgens bandenfabrikant Bridgestone rijden mensen tussen de 12.000 en 15.000 mijl per jaar, wat betekent dat de gemiddelde goede kwaliteit vierseizoenenband ergens tussen de drie en vijf jaar meegaat, afhankelijk van onderhoud, rijstijl en omstandigheden, enz. Een lekke of anderszins beschadigde band kan ervoor zorgen dat u onverwacht langs de kant van de weg, op parkeerplaatsen of zelfs op uw oprit strandt. En soms is het gewoon niet genoeg om te weten hoe u een band moet verwisselen – dan kan een pechhulpplan financieel een enorme hulp zijn. Hier leest u hoe:

Gemiddelde kosten voor het vervangen van een lekke band (gemiddelde auto): minimaal $50/band
Kosten van een Elephant Roadside Assistance Plan: $3-5/maand
Elephant biedt een bandenwissel aan in plaats van een vervanging. Urgent.ly regelt voor u een dienstverlener die uw lekke band komt vervangen door een opgepompte reserveband. Als je geen reserveband hebt, regelt Urgent.ly een sleepdienst op basis van de sleeplimiet.
Noodgevallen brandstof levering
Uw benzinelampje brandt al een paar kilometer te veel, en u voelt uw auto aan de kant van de weg tot een trieste stilstand komen. Afhankelijk van hoe ver u van een benzinestation bent verwijderd, kan een noodlevering van brandstof u veel geld kosten zonder een Roadside Assistance Plan. Met een Elephant Roadside Assistance Plan dat u slechts $3-5/maand kost, zou noodbrandstof u te hulp schieten. Urgent.ly regelt voor u een dienstverlener die tot 2 liter benzine of diesel bij u komt afleveren**

Lock Out Diensten
Uw sleutels in uw auto achter slot en grendel raken kan enorm frustrerend en stressvol zijn. Het is tijdrovend en kan u een aardige cent kosten zonder een pechhulp-plan. Door pechhulp toe te voegen aan uw huidige Elephant-plan kunt u flink wat geld besparen. Kijk eens hoe Elephant’s Wegenwacht Service Plan zich verhoudt tot auto lockout diensten

Tags: Motorverzekeringoldtimer verzekering