Auto opkopers

Auto verkopers

Het kopen van een auto is een van de grootste aankopen die u ooit zult doen, en als je bent zoals de meeste Amerikanen, heb je niet de mogelijkheid om contant te betalen voor een nieuwe of zelfs een kwaliteit gebruikte auto. Dat is waar een autolening kan van pas komen om u te helpen op de weg door de financiering van uw voertuig. Bestelwagen verkopen

Hoe krijg je een autolening

Autoleningen werken net als andere soorten leningen. Om een autolening af te sluiten, vult u een leningaanvraag in om uw financiële instelling te voorzien van de nodige informatie, waaronder uw sofi-nummer, adres, werkgelegenheidsinformatie, inkomen en eventuele schulden die u hebt.

Zodra uw financiële instelling uw achtergrondinformatie heeft, zullen ze meestal een kredietcontrole uitvoeren en beginnen met een prekwalificatie of soft pull van uw krediet dat uw score niet zal beïnvloeden.  Schadewagen verkopen Als u besluit om verder te gaan met de auto lening aanvraag en zijn vooraf goedgekeurd, zal uw financiële instelling dan doen een harde onderzoek van uw krediet die invloed kunnen hebben op uw credit score. Aangezien lening voorwaarden en goedkeuring kan veranderen in de tijd, is het het beste om uw lening vergelijking winkelen doen in een korte periode van tijd.

Waar kan ik een autolening krijgen?
De drie belangrijkste financiële instellingen die u geld kunnen lenen voor een autolening zijn de dealership, bank, of credit union. Elk heeft zijn voor-en nadelen, dus het is het beste om je onderzoek te doen en de instelling die het beste werkt voor u te vinden.

Dealership

U kunt een one-stop-shop en krijg een betalingsplan via de autodealer die u een auto verkocht. Een van de grootste voordelen aan deze route is dealers bieden vaak een lage of nul procent financiering, wat betekent dat een lage of geen rente. Het is vaak gemakkelijker om de auto te kiezen die u wilt en de financiering ter plaatse af te handelen. Een nadeel van het gebruik van de dealership voor de financiering is dat je waarschijnlijk een hoge credit score nodig hebt om te worden goedgekeurd voor een lage of geen rente financiering.

Bank
Banken zijn een geweldige optie als u wilt dat een gevestigde geldschieter die directe leningen aan het dealerschap biedt met de auto die u wilt kopen. Een grote pro van het gebruik van een bank voor een autolening is dat banken zijn meestal de meest betrouwbare geldschieter. Als u al een goede relatie met uw bank, kunnen ze in staat zijn om samen te werken met u in het geval u achterloopt op de betalingen. Het nadeel van het gebruik van een bank is dat ze meestal niet zullen onderhandelen over hun aanbod, wat betekent dat je zou kunnen krijgen geplakt met een hogere rente.

Kredietunie
Kredietunies zijn non-profitorganisaties die eigendom zijn van de leden en bestuurd worden door een raad van bestuur. Een groot voordeel van deze financiële instelling is dat ze doorgaans lage rentetarieven en een meer persoonlijke ervaring bieden. Kredietunies zijn ook meer geneigd om te werken met leners die geen uitstekende kredietgeschiedenis hebben en misschien een beetje hulp nodig hebben. Een nadeel is dat je lid moet worden van de kredietunie, en er is meestal een heleboel criteria waaraan je moet voldoen om lid te worden.

Welke instelling u ook kiest om een lening te nemen van zal uw pandhouder worden, of, met andere woorden, de partij die eigenaar is van uw auto lening.

Wat moet de duur van mijn autolening zijn?
Uw autolening wordt terugbetaald aan uw pandhouder in maandelijkse termijnen of afbetalingen van de lening. Deze maandelijkse betaling zal afhangen van het bedrag van de lening, de looptijd van de lening, en de rente die u moet betalen in de loop van de lening.

Leningen met een langere looptijd (60 of 72 maanden) kunnen je maandelijkse betaling lager maken, maar het kan zijn dat je na verloop van tijd meer rente betaalt. Met leningen op langere termijn kunt u uiteindelijk meer betalen over de loop van de lening dan de auto waard is. Om deze reden zijn leningen met een kortere looptijd meestal de betere optie als je de hogere maandelijkse betalingen aankunt.

Hoeveel kost een autolening?
De kosten van autoleningen variëren, net als de rente. Gemiddeld rekenen kredietverstrekkers 3-5% APR rente, of jaarlijks percentage, op basis van factoren zoals uw kredietscore, aanbetaling, en de looptijd van de lening.

Uw autolening wordt terugbetaald aan uw pandhouder door middel van maandelijkse termijnen, of lening betalingen. De maandelijkse betaling van de lening wordt opgesplitst in de hoofdsom, het oorspronkelijke bedrag van de autolening, en de rente op de lening, een vergoeding die uw pandhouder in rekening brengt bovenop de hoofdsom van de lening.

Tips om geld te besparen op uw lening
Besparen op een autolening kan gemakkelijk zijn als u weet waar u op moet letten. Zoals we al eerder hebben uitgelegd, lijken autoleningen met lagere maandelijkse betalingen misschien wenselijker, maar kunnen ze u op de lange termijn juist meer rente kosten. En de lening aanbiedingen die u ontvangt zal variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw credit score, inkomen, enz.

Hier zijn een paar manieren om geld te besparen op uw autolening:

Bepaal een betalingsplan dat zinvol voor u is. Doe dit voordat u zelfs een aanvraag voor een autolening, op die manier zul je precies weten wat je kunt veroorloven om vooraf te betalen en wat je kunt swing in termen van maandelijkse betalingen.
Wees niet bang om rond te shoppen voor uw voertuig en autolening. Leer al uw opties voordat u tot een beslissing komt. U wilt een auto lening aanbod dat past in uw vastgestelde budget te vinden. Terwijl het winkelen rond, zorg ervoor dat je jezelf voldoende tijd om de kleine lettertjes te lezen bij het vergelijken van verschillende auto leningen.
Maak grotere

Tags: auto verkopen  –  auto verkopen via verkoopnujeauto.be